De naam In Bloei komt voort uit mijn persoonlijke visie. Ik geloof dat het leven jou en mij uitnodigt om te ontwikkelen tot groei en bewustzijn, om onszelf steeds meer te openen voor wie we in essentie zijn. Met In Bloei, wil ik anderen uitnodigen tot groei en ontwikkeling, door het hart te openen, door gevoel toe te laten en hierdoor talenten en kwaliteiten te ontwikkelen.

Mijn visie en werkwijze is holistisch. Bij kindercoaching kijk ik naar het gezin en systeem in zijn geheel en richt mij op verbinding, harmonie, plezier, begrip, een luisterend oor, liefde en elkaar écht zien. Heeft alles en iedereen een plek en staat iedereen op de juiste plek?
Mijn werkwijze kenmerkt zich als: doortastend, invoelend en eerlijk, het is mijn missie om spiegelgedrag bewust te maken: wat maakt dat deze klacht speelt? Wat wil dit jou vertellen? Door op deze manier te leren kijken naar vraagstukken, kun je bewustwording creëren en klachten uiteindelijk op diep niveau transformeren. Zo ontstaat balans en verbinding op diep niveau.