De naam In Bloei komt voort uit mijn persoonlijke visie. Ik geloof dat het leven jou en mij uitnodigt om onszelf steeds meer te openen voor wie we in essentie zijn.

Met In Bloei, wil ik anderen uitnodigen tot zelfonderzoek, tot groei en ontwikkeling, door het hart te openen, door dieper te kijken naar de oorsprong van de klacht, door gevoel toe te laten en hierdoor zwaarte te transformeren naar liefde, geluk, moeiteloosheid en verbinding.

Mijn visie en werkwijze is holistisch.

Bij kindercoaching kijk ik naar jullie gezin en systeem in zijn geheel en richt mij op het herstellen van de verbinding tussen hoofd en hart. Heeft dit alles de juiste verhouding en aandacht en heeft iedereen een plek en staan jullie hier ook op de juiste plek binnen het gezinssysteem?

Mijn werkwijze kenmerkt zich als: kernachtig, doortastend, concreet, intuïtief, luchtig, magisch en eerlijk.

Het is mijn doel om spiegelgedrag bewust te maken en aan te zetten tot inzicht en bewustwording:
-wat maakt dat deze klacht speelt en wat wil dit jou vertellen?

Door op deze manier te leren kijken naar vraagstukken, kun je bewustwording creëren en klachten uiteindelijk op diep niveau transformeren.

Zo ontstaat balans en verbinding op diep niveau.


*NB Bij systemische begeleiding, behandeling & coaching:
- Ik werk doeltreffend en met effectieve technieken waardoor ik snel tot de kern van het probleem kom. De behandeling richt zich op de oorsprong van het gedrag of jouw klacht (of de klacht die zich afspeelt bij jouw kind). 
- Het is voor mij vanzelfsprekend dat een ieder die bij mij met een hulpvraag komt, innerlijke bereidheid heeft om zelf stappen te zetten.
- De coaching en systemische behandeling is gericht op zelfonderzoek, ik stel jou de juiste vragen om helderheid te verschaffen waardoor je zelf tot inzicht en bewustwording komt.
- Het aantal keer dat jij bij mij komt is afhankelijk van de hulpvraag.
- Alle tarieven zijn inclusief door mij ingezet materiaal tijdens sessies, tussentijds mail- en/of telefonisch contact, verslagen, voorbereiding, advies en/of tips voor thuis.
- De tarieven zijn exclusief kosten voor de aanschaf van aromatherapie welke altijd voor geschreven wordt gedurende een vorm van therapeutische behandeling en coaching.