Missie en Visie

De naam In Bloei komt voort uit mijn persoonlijke visie. Ik geloof dat het leven jou en mij uitnodigt om te ontwikkelen en onszelf steeds beter te leren kennen. Voor mij is dat In Bloei zijn. Het is dan ook mijn missie om In Bloei te zijn door zelfreflectie, door blokkades te transformeren en door het vergroten van het Bewustzijn.  Met In Bloei, wil ik anderen uitnodigen tot groei, om je hart en gevoel meer te openen en jouw talenten en kwaliteiten te ontwikkelen.

Mijn visie en werkwijze is holistisch. In mijn ogen draait het bij kindercoaching om het gezin en systeem in zijn geheel, om de harmonie, plezier, begrip, een luisterend oor, liefde en elkaar écht zien. Heeft alles en iedereen een plek en staat iedereen op de juiste plek?
Mijn werkwijze kenmerkt zich als: open, warm, doortastend en eerlijk en het is mijn missie om spiegelgedrag bewust te maken: waarom gebeurt er wat er gebeurt? Wat wil dit jou vertellen? Tegen welke vraagstukken loop jij aan?  Door op deze manier te leren kijken en te voelen kun je bewustwording creëren en klachten uiteindelijk op diep niveau transformeren.

Naar het leerplein