Ben je bang om in de steek gelaten te worden, voel je je snel schuldig? Heb je moeite om je gevoelens te uiten, geloof je, dat wat je ook doet, het nooit goed genoeg is of vraag je je af wie je nu werkelijk bent?

Dan is het mogelijk dat je in bepaalde situaties nog steeds de herinnering aan een verward, bang, boos, verdrietig of eenzaam kind met je meedraagt. Je kunt jezelf pas écht vrij voelen als je het kind in jezelf geheeld hebt.

Op latere leeftijd kunnen volwassenen in situaties terecht komen, waarin zij zich direct weer het verwonde kind voelen. In zo’n situatie lijkt het moeilijk om volwassen te reageren, omdat het bewustzijn feitelijk in de tijd terug wordt geworpen. De volwassene voelt zich dan direct weer dat kleine kind.

In een Innerlijk-kind sessie maak je bewust contact met jouw innerlijke kind en ga je het verwonde kind helen en in je hart sluiten. Als volwassene kun je leren om verantwoordelijkheid te nemen voor dit innerlijke kind. Je bent immers volwassen en kunt nu zelf beslissingen nemen en besluiten hoe jij wilt leven en wat jij wel of niet wilt.

Door op een gezonde manier contact te maken met dit innerlijke, kom je ook weer in contact met het oorspronkelijke kind dat jij was. Door het innerlijke kind in jezelf te helen en hiervoor verantwoordelijkheid te nemen, ga jij ook meer positieve oorspronkelijke gevoelens ervaren.

Je leert om op een volwassen manier in het leven te staan en jouw eigen keuzes te maken.

Gratis download

E-book: Wat je kunt betekenen
voor hoogsensitieve kinderen

speciaal voor jou

Vul jouw gegevens in om het e-book te downloaden.

Met het downloaden van het e-book schrijf je jezelf automatisch in voor de nieuwsbrief. Deze ontvang je 1 keer per maand. We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.