Massage

Rust, ontspanning, energie en helderheid in hoofd en lichaam, dat is wat een massage je kan bieden.
Je bent even weg uit de sfeer van alledag en de massage brengt je in contact met jezelf en zorgt voor diepe ontspanning.
Of je nu een massage wilt om heerlijk te ontspannen, of gemasseerd wilt worden met een specifieke reden zoals bijvoorbeeld bij stress, vermoeidheid, burn-out of fysieke en psychische klachten, je bent bij mij van harte welkom.

Ik bied verschillende massages aan: voetreflexzone, drukpunt massage, ontspannings- en holistische massage voor volwassenen en massages voor kinderen.

Wat moet je weten over het boeken van een massage?
Ik masseer met aandacht en ik heb ook zeker de aandacht voor jou om te horen hoe je erbij zit. Hou er daarom rekening mee dat de sessie wat langer kan duren.

Een massage boeken lukt hier
Hier vind je de tarieven.

Vanzelfsprekend let ik extra op de hygiëne in mijn praktijk en vraag ik jou om eigen handdoeken mee te brengen. In mijn praktijk maak ik gebruik van een diffuser, deze verspreidt etherische en natuurlijke olie en zorgt hiermee voor een ultieme rustgevende ambiance en uitermate hoge en zuivere luchtkwaliteit.

close

Gratis download

E-book: Wat je kunt betekenen
voor hoogsensitieve kinderen

speciaal voor jou

Vul jouw gegevens in om het e-book te downloaden.

Met het downloaden van het e-book schrijf je jezelf automatisch in voor de nieuwsbrief. Deze ontvang je 1 keer per maand. We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

Naar het leerplein