EFT staat voor Emotional Freedom Techniques.

Stress veroorzaakt vele lichamelijke, psychische en emotionele klachten en problemen. EFT is een veilige methode waarmee deze problemen effectief en relatief snel kunnen worden opgelost. Ontelbare praktijkvoorbeelden hebben aangetoond dat EFT een zeer effectieve techniekis, zelfs voor het behandelen van ernstige trauma´s ofwel PTSS. Hiervoor zijn in de regel beduidend minder sessies nodig dan de reguliere therapievormen en de kans dat de klachten terugkomen is klein.

Door het ontladen van allerlei ongewenste gevoelens en emoties veranderen patronen en overtuigingen in positieve zin. Je durft weer dingen te doen waar je voorheen moeite mee had. Ook je slaapkwaliteit kan verbeteren of je gaat doelen bereiken. Je kunt (meer) genieten van het leven.

EFT is toe te passen bij emotionele of psychologische problemen, zoals angst, fobiëen,somberheid en depressie, Psychosomatische klachten, lichamelijke klachten, persoonlijke ontwikkeling, leerproblemen en het verbeteren van prestaties.

Gratis download

E-book: Wat je kunt betekenen
voor hoogsensitieve kinderen

speciaal voor jou

Vul jouw gegevens in om het e-book te downloaden.

Met het downloaden van het e-book schrijf je jezelf automatisch in voor de nieuwsbrief. Deze ontvang je 1 keer per maand. We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.