Je ziet jouw kind het liefst vrolijk en met een positief zelfbeeld in de wereld staan. Toch zijn er omstandigheden die er voor kunnen zorgen dat jouw kind niet lekker in zijn vel zit of dat je maar niet begrijpt wat er speelt bij jouw kind.
Dan kun je mij inschakelen. 

Ik ben er voor kinderen vanaf ongeveer 4 jaar en voor ouders. Als holistisch therapeutisch kindercoach vertaal ik wat er speelt bij jouw kind, creëer ik bewustwording en geef ik jou praktisch advies en concrete handvatten om er voor te zorgen dat jouw kind weer lekker in zijn vel komt te zitten.

In een kortdurend traject (meestal zijn er rond de 6 tot 8 sessie nodig) werk ik er samen met jullie naar toe om helder te krijgen wat er speelt en wat nodig is om dit te transformeren.

Maak een afspraak!

Laden...

 

Hoe werkt het?

 • 1: Kennismaken: Je kunt contact met mij opnemen via het contactformulier op de website. Ieder coachtraject begint met een kosteloos en vrijblijvend kennismakingsgesprek waarin je aangeeft waarbij je hulp zoekt voor je kind. Dit gesprek is per telefoon of online. Het doel van dit kennismakingsgesprek is om helder te krijgen wat de vraag is en om te bepalen of er een wederzijdse klik is. Als de klik er is en ik je kind kan helpen, kunnen we direct een afspraak maken voor een intakegesprek. Je ontvangt van mij een bevestigingsmail met een vragenlijst, die je zo volledig mogelijk ingevuld retourneert aan mij, per mail of post.
 • 2: De intake: Dit gesprek is zonder jouw kind, ik geef je in dit gesprek de tijd om je hart te luchten en aan te geven waar je als ouder(s) tegenaan loopt. We zullen tevens het intakeformulier doornemen en stemmen samen af wat we van elkaar kunnen en mogen verwachten: ik werk holistisch en systeemgericht dus niet alleen met jouw kind, ook met jou. De behoefte en hulpvraag van jouw kind zelf wordt besproken, mijn ervaring is dat die totaal kan verschillen van de vraag die jij als ouder kunt hebben. Het doel van de coaching is dan ook altijd bewustwording en zorgt er voor dat je in vrijwel alle gevallen inzicht krijgt in wat er speelt bij jouw kind. Je ontvangt handvatten om jouw kind hierin te kunnen begeleiden en ondersteunen.
 • 3: De consulten:
  Het 1e en 2e consult: In deze consulten ga ik afstemmen op jouw kind en dieper in op de huidige en gewenste situatie. De behoefte en hulpvraag van jouw kind staat binnen de coaching centraal:
  Hoe gaat het met jouw kind? 
  Wat speelt er bij jouw kind?
  Wat heeft jouw kind nodig?

  Het 3e consult: In het derde consult, tref ik jou om de vertaling te geven van de informatie die jouw kind gegeven heeft in de consulten. 

  Vervolgconsulten:
  Ik doe wat nodig is om het systeem weer in balans te krijgen. Hiervoor heb ik verschillende behandelmethoden.
  Ieder consult duurt een uur tot 1,5 uur. Ik help jouw kind om zichzelf beter te leren kennen, gevoelens leren herkennen en hiermee leren omgaan, emoties leren uiten, spanning los te laten, positief leren denken.
  Soms ligt de nadruk juist op het creëren van bewustwording bij jou of spiegelt jouw kind met zijn gedrag jouw eigen pijnpunten en wordt je uitgenodigd om dit aan te kijken en te helen. 
   
  Ik evalueer de ervaringen en consulten, je ontvangt informatie per mail en je ontvangt gerichte feedback, praktische tools en huiswerkopdrachten om de inzichten te verdiepen en de klacht werkelijk te kunnen transformeren.
 • 4: Afronding:
  De coaching is gelaagd:
  – als jij, met alle inzichten en bewustwording zelf weet hoe je verder kunt met jouw kind.
  – als er gedragsverandering plaatsvindt, je het gedrag herkent en zelf begrijpt, voelt en ervaart hoe jij daarmee om kunt gaan.