In een coach sessie ‘basisbehoeften en kernverlangens’ gaan we helder maken wat de essentie van jouw vraag of blokkade is. We gaan op zoek naar de oorsprong van jouw klacht waardoor je het gevoel hebt vast te zitten.

Dat doe ik met behulp van coachkaarten die zijn onderverdeeld in kernverlangens, basisbehoeften, meridianen en EE-punten. Ik ga er van uit dat iedereen ergens onbewust, óf  bewust weet wat hij nodig heeft.

Ik kan met behulp van de coachkaarten snel tot de kern komen en je kunt direct aan de slag om jouw energie systeem in balans te krijgen en je klacht resetten. Na deze sessie is er dus werk aan de winkel om jouw klacht te transformeren!

Maak je geen zorgen, het is niet ingewikkeld het vraagt wel een kwartier per dag tijd en commitment van jou. Geloof me, het gaat je zó veel opleveren!

Tijdens de coachsessie:
In de sessie maken we helder welk kernverlangen gerelateerd is aan de klacht en welke basisbehoefte is gelinkt aan het kernverlangen waardoor je in het hier en nu niet goed in jouw kern kan blijven.

Vervolgens maken we helder welk meridiaan uit balans is onder invloed van de gemiste basisbehoefte en kernverlangen.

Ten slotte maken we helder welke emoties een rol spelen en wat je werkelijk tegen houdt.

Na de coachsessie:
In de sessie gaan we ook direct aan de slag met opruimen, we gaan de klacht resetten.

Opruimen maakt lichter, er ontstaat weer ruimte voor groei en ontwikkeling. Je komt letterlijk: In Bloei!  Het is fantastisch om op diep niveau stukken op te ruimen.

Je krijgt ‘huiswerk’ mee voor 21 dagen om er voor te zorgen dat het effect blijvend is.