Zelfonderzoek is het uitgangspunt van mijn coachstijl. Samen verkennen, verhelderen en onderzoeken we jouw vraagstuk, klacht of blokkade en gaan we op zoek naar de oorsprong van jouw klacht.

Ik werk met verschillende effectieve methodieken waardoor we snel tot de kern van het probleem komen.

Mijn werkwijze kenmerkt zich als open, puur, warm en intuïtief. Werkend vanuit mijn hart, gevoel, hoofd, energie en handen, werk ik doelgericht en confronterend. 

Wat levert het je op?
Doordat de oorsprong van jouw klacht helder in jouw bewustzijn komt, krijg je inzicht in jouw overlevingsstrategieën, mentale vergissingen in overtuigingen, thema's en patronen.

Het doel van mijn werkwijze is om helderheid, inzicht te creëren en jou de handvatten te geven om heling mogelijk te maken waardoor je liefde en verbinding in jezelf ervaart.

Hoe werkt het?
Ieder coachtraject begint met een kosteloos kennismakingsgesprek waarin je aangeeft waar je hulp bij wilt.
Het doel van dit kennismakingsgesprek is om helder te krijgen wat de vraag is, of er een klik is en of ik de juiste coach voor jou ben. Als we merken dat de klik er is en ik jou kan helpen, kunnen we direct een afspraak maken voor een intakegesprek.
Je ontvangt een bevestigingsmail van de datum waarop de intake plaatsvindt met daarin een bijlage met vragenlijst die je zo volledig mogelijk dient in te vullen.Deze lijst ontvang ik uiterlijk 2 werkdagen voor het intakegesprek per mail retour zodat ik mij goed kan voorbereiden op het gesprek.

Vervolgens diepen we, in een beperkt aantal sessies, je coachvraag verder uit. 

Soms is één sessie genoeg, soms vraagt jouw vraag om meer sessies. De coaching is geslaagd als jij die inzichten en bewustwording hebt en de nodige tools en methodieken kunt integreren in jouw dagelijks leven.