Coaching voor ouders & volwassenen

Als coach ga ik samen met jou op zoek naar de essentie van jouw vraag of blokkade. We gaan op zoek naar de oorsprong van jouw klacht.

Ik werk met verschillende effectieve methodieken waardoor ik snel tot de kern van het probleem kom.

Mijn werkwijze kenmerkt zich als puur, warm en intuïtief. Ik werk met mijn hart, gevoel, hoofd, energie en handen. Ik werk doelgericht en waar nodig confronterend.

Wat levert het je op?

Doordat de oorsprong van jouw klacht helder in jouw bewustzijn is, krijg je inzicht in jouw overlevingsstrategieën en patronen. In de coaching begeleid ik naar acceptatie en heling, waardoor je de klacht kunt transformeren naar een blijvende en onuitputtelijke kracht.

Hoe werkt het?

Ieder coachtraject begint met een gratis kennismakingsgesprek waarin je aangeeft waar je hulp bij wilt. Dit gesprek kan persoonlijk of per telefoon en duurt niet langer dan 30 minuten. Het doel van dit kennismakingsgesprek is om helder te krijgen wat de vraag is, of er een klik is en of ik de juiste coach voor jou ben. Als ik merk dat de klik er is en ik jou kan helpen, kunnen we direct een afspraak maken voor een intakegesprek.

Op dit moment heb ik geen wachtlijst en kun je er van uit gaan dat het intakegesprek binnen 1 week kan plaatsvinden.

Je ontvangt een bevestigingsmail van de datum waarop de intake plaatsvindt met daarin een bijlage met vragenlijst die je zo volledig mogelijk dient in te vullen. Ik ontvang deze lijst uiterlijk 2 werkdagen voor het intakegesprek per mail retour zodat ik mij goed kan voorbereiden op het gesprek.

Vervolgens diepen we in een beperkt aantal sessies je coachvraag verder uit. 

Soms is één sessie genoeg, soms vraagt jouw vraag om meer sessies.

Ik werk vanuit mijn sfeervolle praktijk op de bovenste etage van mijn huis.