Coaching voor volwassenen

Als coach ga ik samen met jou op zoek naar de essentie van jouw vraag of blokkade. We gaan op zoek naar de oorsprong van jouw klacht.

Ik werk met verschillende effectieve methodieken waardoor we snel tot de kern van het probleem komen.

Mijn werkwijze kenmerkt zich als puur, warm en intuïtief. Ik werk met mijn hart, gevoel, hoofd, energie en handen. Ik werk doelgericht en waar nodig confronterend.

Wat levert het je op?

Doordat de oorsprong van jouw klacht helder in jouw bewustzijn is, krijg je inzicht in jouw overlevingsstrategieën en patronen. In de coaching begeleid ik naar acceptatie en heling, waardoor je de klacht kunt transformeren naar een blijvende en onuitputtelijke kracht.

Hoe werkt het?

Ieder coachtraject begint met een kosteloos kennismakingsgesprek waarin je aangeeft waar je hulp bij wilt.
Het doel van dit kennismakingsgesprek is om helder te krijgen wat de vraag is, of er een klik is en of ik de juiste coach voor jou ben. Als ik merk dat de klik er is en ik jou kan helpen, kunnen we direct een afspraak maken voor een intakegesprek.
Je ontvangt een bevestigingsmail van de datum waarop de intake plaatsvindt met daarin een bijlage met vragenlijst die je zo volledig mogelijk dient in te vullen. Ik ontvang deze lijst uiterlijk 2 werkdagen voor het intakegesprek per mail retour zodat ik mij goed kan voorbereiden op het gesprek.

Vervolgens diepen we in een beperkt aantal sessies je coachvraag verder uit. 

Soms is één sessie genoeg, soms vraagt jouw vraag om meer sessies. De coaching is geslaagd als jij die inzichten en bewustwording hebt en de nodige tools en methodieken kunt integreren in jouw dagelijks leven.

close

Gratis download

E-book: Wat je kunt betekenen
voor hoogsensitieve kinderen

speciaal voor jou

Vul jouw gegevens in om het e-book te downloaden.

Met het downloaden van het e-book schrijf je jezelf automatisch in voor de nieuwsbrief. Deze ontvang je 1 keer per maand. We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

Naar het leerplein