Je bent een bewuste ouder. Je doet erg je best want je wilt het allerbeste voor je kind. Toch lijkt het er soms op dat jouw kind niet lekker in z'n vel zit. Hierdoor ben je als ouder dan ook direct geraakt want het is lastig om te zien dat je kind het moeilijk heeft. Je kunt je daar zorgen over maken, misschien voel je je zelfs wel schuldig en machteloos.

Lukt het je maar niet om te begrijpen wat er speelt en zou je graag willen weten wat er werkelijk aan de hand is? Zit jouw kind niet lekker in zijn vel? Heeft jouw kind last van angsten, spanning, lichamelijke onverklaarbare klachten, boosheid, verdriet of is jouw kind onzeker? Dan kan ik zeker iets betekenen voor jullie. Ik werk vanuit een holistische en therapeutische wijze waardoor er echt een transformatie kan plaatsvinden zodat je kind weer In Bloei is!

Fijn om te weten:
  • Ik ben als Pedagoog geregistreerd bij Stichting Kwaliteitsregister Jeugd (SKJ) hét beroepsregister voor jeugdprofessionals in Nederland
  • Ik ben gespecialiseerd in hoog-gevoeligheid en overprikkeling.
  • Je kunt bij In Bloei ook terecht voor losse massagebehandelingen.
  • Indien er een beschikking vanuit de Jeugd Wet is, kan ik als SKJ Pedagoog ambulante begeleiding verzorgen.

  • Neem vrijblijvend contact op.

    Voel je welkom, ik help jullie graag.
Boek een massage! Veel hoog-gevoelige kinderen en volwassenen zijn snel overprikkeld. Overprikkeling ontstaat door teveel in het hoofd aanwezig zijn en te weinig in het lijf. Wil je jouw hoog-gevoelige kind helpen om meer in zijn/haar lijf aanwezig te zijn? En zo te zorgen dat jouw kind de prikkels beter kan loslaten? Boek dan een holistische kindermassage. Wil je zelf meer ontspanning ervaren en beter in contact zijn met je lijf en gevoel? Ook dan kun je terecht bij In Bloei voor een holistische massage, voetreflexmassage, drukpuntmassage of chakra behandeling.

Wat moet je weten over het boeken van een massage?
Ik masseer met aandacht en ik heb ook zeker de aandacht voor jou om te horen hoe je erbij zit. Hou er daarom rekening mee dat de sessie wat langer kan duren.