Welkom-nieuw

Een bloeiend leven

Je bent een bewuste ouder. Je doet erg je best want je wilt het allerbeste voor je kind. Toch lijkt het er soms op dat jouw kind niet lekker in z'n vel zit. Hierdoor ben je als ouder dan ook direct geraakt want het is lastig om te zien dat je kind het moeilijk heeft. Je kunt je daar zorgen over maken, misschien voel je je zelfs wel schuldig en machteloos.

Lukt het je maar niet om te begrijpen wat er speelt en zou je graag willen weten wat er werkelijk aan de hand is?
  • Zit jouw kind niet lekker in zijn vel?
  • Heeft jouw kind last van angsten, spanning, lichamelijke onverklaarbare klachten, boosheid of verdriet?
  • Is jouw kind onzeker?
Dan kan ik zeker iets betekenen voor jullie.

Ik werk vanuit een holistische en therapeutische wijze waardoor er echt een transformatie kan plaatsvinden zodat je kind weer In Bloei is!

 

Holistische massage

Veel hoog-gevoelige kinderen en volwassenen zijn snel overprikkeld. Overprikkeling ontstaat door teveel in het hoofd aanwezig zijn en te weinig in het lijf.

Wil je jouw hoog-gevoelige kind helpen om meer in zijn/haar lijf aanwezig te zijn? En zo te zorgen dat jouw kind de prikkels beter kan loslaten? Boek dan een holistische kindermassage.

Wil je zelf meer ontspanning ervaren en beter in contact zijn met je lijf en gevoel? Ook dan kun je terecht bij In Bloei voor een holistische massage, voetreflex of chakra behandeling.

In mijn praktijk maak ik gebruik van een diffuser, deze verspreidt etherische en natuurlijke olie en zorgt hiermee voor een ultieme rustgevende ambiance en uitermate hoge en zuivere luchtkwaliteit.
close

Gratis download

E-book: Wat je kunt betekenen
voor hoogsensitieve kinderen

speciaal voor jou

Vul jouw gegevens in om het e-book te downloaden.

Met het downloaden van het e-book schrijf je jezelf automatisch in voor de nieuwsbrief. Deze ontvang je 1 keer per maand. We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

Naar het leerplein